Μετά από την περυσινή επιτυχημένη εκδήλωση που προσέλκυσε εκατοντάδες φίλους των TED στην Ελλάδα, το TEDx PanteionUniversity, επιστρέφει με ένα ιδιαίτερο pre-event.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί το ΤΕDxWomen, παράλληλα με το επίσημο TEDWomen στο Σαν Φρανσίσκο, με θέμα μία έννοια που  “It’s about time”. Η λέξη-κλειδί του TEDWomen2016 είναι ο Χρόνος και το event θα θίξει θέματα γύρω από το χρόνο και τη συμβολή των γυναικών στην πάροδό του.

Πρόκειται για μια  προσπάθεια ευαισθητοποίησης και διάδοσης θεμάτων που αφορούν τα φύλα, την γυναίκα και την ισότητα στην πάροδο του χρόνου, το TEDxPanteionUniversityWomen έχει σκοπό να εξερευνήσει έμπρακτα την κοινωνική αλλαγή με ιδέες τόσο από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα.

Πέρα από τη συνεισφορά του στις ιδέες και τον διάλογο, το TEDxPanteionUniversity έχει αποδείξει και την κοινωνική του συνεισφορά, καθώς στο περυσινό event συγκεντρώθηκαν 420 φάρμακα, συνολικής αξίας 1.500€ από τους παρευρισκόμενους, τα οποία κατατέθηκαν ανώνυμα σε συλλογικότητα υπέρ των προσφύγων.

Στο ίδιο μοτίβο, συνεχίζει και φέτος με δωρεάν εισιτήριο για το TEDxPanteionUniversityWomen, το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το event μέσω του website του συνεδρίου, καθώς και μέσα από τους λογαριασμού του στο Facebook και στο Instagram.

To Αllwrite είναι χορηγός επικοινωνίας του TEDxPanteionUniversity.